APPELTAART KWARKBOLLETJES
Fase 1 en 4
Dit zijn ABSOLUTE aanraders!! Simpel te maken en HEERLIJK!
Ik bewaar de bollen in mijn vriezer. Zo kan ik er telkens Ć©Ć©n uithalen en ervan genieten ?
Ingrediƫnten:
ā 100 gr rozijnen
ā 2 appels
ā 250 gr kwark
ā 250 gr havermeel
ā 1 el bakpoeder
ā 2 eitjes
ā 1 el speculaaskruiden
ā 1 tl kaneel
ā 2 el honing of agavesiroop
ā 1 tl gesmolten kokosolie
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Wel de rozijnen ca. 10 minuten in warm water, giet ze af en dep ze daarna goed droog.
Snijd de appels in kleine stukjes en doe deze in een mengkom.
Voeg het meel, kwark, bakpoeder, eieren, speculaaskruiden, kaneel, gesmolten kokosolie en de honing/agavesiroop toe. Roer deze ingrediƫnten goed door elkaar totdat er een stevig beslag ontstaat.
Verdeel met een ijsbolletjesschep ca. 12 tot 15 bollen op de bakplaat. Laat voldoende ruimte tussen de bollen, anders plakken ze bij het bakken aan elkaar.
Schuif de bakplaat in de oven en laat de bollen ca. 20 minuten bakken.
Laat ze daarna afkoelen.
Enjoy!